Blog

Pispili me Miell Qiqrash

by in Blogu, Receta e Ditës 16/04/2016

Pispilia me miell qiqrash ne formen e saj me te thjeshte (pa gluten)

Perberesit(4/6 persona):

250 gr miell qiqrash;
1 liter uje;
kripe;
vaj ulliri;
trumez e thare;


Perziejme miellin me uje dhe e leme te rrije per cerek ore.
Shtojme kripen dhe 2/3 luge vaj dhe e perziejme.
Lyejme taven me vaj dhe i shperndajme pak miell. E fusim ne furre te nxehte per 30 minuta ne 180 grade, derisa te krijohet nje siperfaqe krokante.
I hedhim trumez te thare ne siperfaqe, e presim ne copa dhe e sherbejme.

I gjeni perberesit organike te kesaj recete prane Edesia!

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *