Miksi i Erezave te Provences
Erezat e Provences permbledhin ne buqeten e tyre aromantike gjithe aromat e Mesdheut. Ne nje miksim erezash me proporcione shume mire te balancuara brenda tyre, perfaqesimi i seciles erez mund te varioje ne varesi te prodhuesit, por cfare eshte me e rendesishme eshte autenticiteti i tyre.
Erezat e Provences perdoren ne pjata me baze perimet, bishtajoret, vezet dhe ushqimet e pjekura ne grill. Zakonisht shtohen para ose gjate procedimit me ushqimin dhe jo ne perfundim te procesit. Nje perdorim i vecante eshte vendosja e tyre ne vajin qe do te perdoret per gatim, per ti dhene nje shije te vecante, perpara se ti hidhet ushqimit.
Miksi i Erezave te Provences me origjine biologjike, qe propozojme tek Edesia permban: Rigon, Trumez, Rozmarine, Borzilok dhe Lavande 🙂